Rock Valley Stables | Western Riding | Reining | Pensionstal | Trainingsstal

Over ons

Rock Valley Stables wordt gerund door Roxanne Poen en Nick Bloemberg. Hun hele gezin ademt de Westernsport en is volledig ingericht rondom hun passie voor de paarden en de sport, met een specialisatie in Reining. Beiden hebben hun sporen reeds verdiend. Hun ervaring en kennis hebben zij in de jaren op allerlei manieren opgedaan en blijven zij ontwikkelen. Van jongs af aan zijn zij bezig met paarden(sport).

Roxanne volgde de opleiding Paardenhouderij aan Hippisch Centrum Deurne, deed zij jarenlang het stalwerk en de verzorging van de paarden en honden bij de Bereden Politie en was ze paardrijdinstructrice bij o.a. (voormalig) Double R Ranch.
Nick bracht veel tijd door bij Henk van Amstel en heeft ruim 30 jaar ervaring in de Westernsport. In de jaren ’90 bracht hij vijf jaar in Amerika door, bij diverse Reiningstallen in Texas en Oklahoma. Hij heeft vele wedstrijden gereden, geeft al jaren les en is zeer ervaren met het zadelmak maken van jonge paarden. Roxanne en Nick hebben hun training in de Westernsport genoten bij o.a. Henk van Amstel, Evelien Geerlof, Jurgen Pouls en Roy van der Hoeven.

Work hard in silence.
Then let your success make the noise.
If you are good, you don’t have to tell anyone.

Alle kennis, ervaring en passie die Roxanne en Nick hebben voor de paarden en de sport delen zij graag met anderen via Rock Valley Stables. Beiden zijn dagelijks  op stal te vinden voor lessen, training en begeleiding.

Rock Valley Stables is aangesloten bij de Manege & Ruiterbond.

Foto Roxanne: Hans Krudde
Foto Nick: Nancy Kloos

Roxanne Poen Rock Valley Stables © Hans Krudde 2022

Roxanne Poen

Nick Bloemberg Rock Valley Stables © Nancy Kloos 2022

Nick Bloemberg